A kopolit – Beépítés, csere

Mivel ezeknek a felületeknek a cseréje másfajta üvegfelületre elég költséges, így ezeket pótolni kell sérülés, üvegtörés esetén.

A törött üveg bontása igen nagy feladat még a nagy gyakorlattal rendelkező szakember részére is, mivel súlya miatt egyben nem vehető ki, törni pedig a veszélyes hosszanti repedések miatt nem célszerű, ezért darabonként kell szétválasztani.

A már megtisztított üres vas szerkezet is meglepetést okozhat, az esetek több mint felében sajnos az idő vasfoga megtette hatását, az alsó „U” vas cserére szorul (jelenleg még a lakatos munkát nem tudunk vállalni).

A felújított vasszerkezet festése után elkezdődhet a üveg beépítése. Az előzetesen pontos méretre vágott üveget, hála a nagy fejlődésnek, korunk kiváló minőségű anyagaival építjük be, szigeteljük. Olyan könnyen kezelhető, rugalmas anyagokat használunk amely biztosítja a fal rugalmas, biztonságos állapotát még hosszú idő elteltével is.

Az elvégzett munkáért ugyan csak egy év garanciát adunk, de még a húsz évvel ezelőtt javított üvegfalban sem kellet egy üveget se cserélni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .