Gazdaságos ablakfelújítás – új szolgáltatás

2015. április 15-től egy hiánypótló szolgáltatásunk bevezetését kezdtük meg, a hagyományos fa ablakok felújításával!

Miért cserélné ki jelenlegi ablakát új műanyag ablakra, amikor a fa ablakot teljes mértékben fel lehet újítani hőszigetelő üveg beépítésével és az ablakszárny korszerű szigetelésével, jóval kedvezőbb áron, ezzel megkímélve Önt a falbontás, új ablak beépítésével járó több napos kellemetlenségtől, szeméttől.

Miért minket válasszon?

  • Mert lakása régi ablakait teljes mértékben felújítjuk, a régi üveget kivesszük és a helyére korszerű hőszigetelő üveget építünk be, ugyanakkor maga a nyíló szárny is szigetelésre kerül.
  • A nyílászárókat elvisszük a műhelyünkbe, így nem az Ön lakásában keletkezik hulladék, szemét, a már felújított kész ablak kerül visszaszállításra.
  • Mert jól felszerelt gépekkel és a legújabb anyagokkal dolgozunk, profi húsz éves gyakorlattal rendelkező szakemberek kezébe kerül a nyílászárója.
  • Minden munkánkról számlát adunk, így lehetősége van az elszámolásra.
  • Nincsenek rejtett költségek, helyszíni szemle alapján, árajánlat készül, amely tartalmaz minden költséget.
  • Nem ijedünk meg, ha az ablak valamely része cserére szorul, azt is meg tudjuk oldani, felújítás után olyan lesz, mint ha új lenne.
  • A műemlék védelem alatt álló épületben is korszerűsíteni tudunk, kinézetre a régi látványában, de korszerű hőszigetelt kivitelben gyártjuk le az új szárnyat, ha a régit nem lehet átalakítani. 

Várjuk megkeresését!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .