Faragó György üvegezőről – Rólunk

1983. január 3. óta vagyok üveges kisiparos Budapesten. Kezdetekkor csak a XIII. kerületben vállaltam munkát, később – mivel egyre több megkeresés érkezett – már tudtunk Budapest más kerületeiben is üveges javítási munkát végezni. 1998-tól már Pest megyében, sőt az ország más pontjain is folytatom üvegező tevékenységemet. Vállaltunk már az északi országrészben teljes üzemcsarnok üvegezést, de említhetem például a középső országrészben történt társasház lépcsőházi üvegeinek teljes cseréjét, javítását is. Üvegezési munkavégzésem teljes körű, magába foglalja a felméréstől kezdve a (minden biztosító által elfogadott) számlázáson keresztül az üvegtörmelék eltakarításáig.

Szakmunkát vállalunk a lakosság, a lakásszövetkezetek és minden megrendelőnk részére, helyszíni kiszállással, a legkisebb javítástól a több üvegdarabos felújításig, új üvegfelületek beépítésig. Több nagykereskedővel állók kapcsolatban folyamatosan, ezért a Magyarországon forgalmazott összes anyagból, üvegféleségből – a megrendelő igényei szerint – tudok dolgozni. Két vagy többrétegű hőszigetelő, hangszigetelő, fokozott nap- és hővédő Super Low bevonatos thermopán üvegek gyártását és bedolgozását is vállaljuk, akár töréspótlás keretében is, de nem áll távol tőlünk a modern Tiffany technikával készült, gyönyörűen kivitelezett üvegfalak, (akár hőszigetelő üvegbe épített) elválasztok gyártása sem, természetesen a megrendelő elképzeléseinek teljes mértékű figyelembe vételével. Internetes webshopunk kínálatában saját készítésű, síküvegből készült üvegtárgyaink, és Tiffany-üvegből készült különleges óráink és egyéb használati tárgyaink széles palettájából is válogathat.

Ha weboldalam olvasása közben felkeltettem érdeklődését, kérdése,  javaslata, egyéni ötlete van, kérem, keressen elérhetőségeimen.

Kapcsolatfelvétel, megrendelés, árajánlat-kérés »

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Töretlen minőség és szakértelem 1976 óta