Egy szép új világ termékeink között: a Tiffany-üveg

AllTiffany2013 ősze óta elérhetőek már különféle Tiffany-üvegből készült termékeink is weboldalunkon keresztül. Most a vállalkozás vezetőjét kérdeztük, miért is kezdett bele ilyen termékek gyártásába.

Egy ismerősöm tudta nélkül vezetett be e csodába, egyik internetes oldalán ezt írta:

„Mikor elkészül egy-egy Tiffany lámpa, egy ablak, vagy akár csak egy ékszerdoboz, még fájnak az ujjaim az üvegszilánkoktól, a vágásoktól. Mégis, beleborzongok, ha arra gondolok, hogy munkáim karácsonyfák alá, nászajándékok közt a legelőkelőbb helyre kerülnek, családok otthonait generációkon keresztül ékítik. Nemcsak itthon, de New York-tól Londonon és Strasbourg-on át Jeruzsálemig jelen van a kezem munkája. Ez hihetetlenül jó érzés!” 

Ez érthetően igen nagy hatással volt rám, és ezért kezdtem el bővebben utánanézni a Tiffany-üveg eredetének, a gyártáson keresztül az utolsó munkafázisokig. Ma már mondhatom, hogy egy semmihez nem hasonlítható, színes világba érkeztem!

A lehető legrövidebb időn belül beszereztem a hozzávalókat, és azonnal neki láttam az első munkámnak. Nagyon szépen sikerült, természetesen, a kezdő apró bakikkal együtt, de tanulásnak igen jó volt. Már tudom mire kell különös figyelmet fordítani, gyakorlással csiszolható e tudomány. Egy biztos: én is megérzem minden elkészült munka után, azt a felemelő érzést, ami az alkotásvágy, és a csodálatos beteljesülés határtalan színes világába repit. Ezt nem lehet abba hagyni….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .